Ruime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuinRuime villa met 4 slaapkamers en grote tuin




Villa - Te huur

€ 549.000

Ruime villa met 4 slaapkamers en grote tuin

Deze instapklare open bebouwing met ruime tuin bevindt zich in een rustige buurt op fietsafstand van hartje Gent, station Gent-Dampoort, supermarkten, Rozebroeken park en heeft een vlotte verbinding met R4/E17/E40.

Binnenkomen gebeurt via de inkomhal vanwaar u toegang heeft tot een afzonderlijk toilet, een bureau / slaapkamer, een ruime woonkamer met pelletkachel en keuken. De hal op het gelijkvloers heeft toegang tot de badkamer (ligbad, inloopdouche, lavabomeubel, toilet), twee volwaardige slaapkamers, garage / wasplaats. Naast de garage staat nog een carport en tuinhuis. Op de 1st verdieping is er een zeer ruime nachthal welke kan ingericht worden als bureau of extra slaapkamer en een afzonderlijke slaapkamer. Links en rechts zijn nog twee ruime zolderbergingen.

Benieuwd naar meer? Maak snel een afspraak telefonisch op het nummer 0475 58 00 38 of via mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Referentie:
VK22022
Bouwjaar:
1998
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1648 m²
Bewoonbare oppervlakte:
270 m²
Oppervlakte tuin:
1458 m²

Energie certificaat

EPC score:
353 kWh/m²/jaar
353

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 549.000

Jouw makelaar