Heel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijlHeel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijl
Villa - Te huur

€ 2.200.000

Heel charmante nieuwbouwvilla in typisch Latemse stijl

Schitterende nieuwbouw-renovatie gelegen op een prachtig, zuidelijk georiënteerd perceel van 1505m2. Schitterend gelegen aan de achterzijde van de Royal Latem Golf Club en op wandelafstand van het Dorp. Het perceel heeft een straatbreedte van meer dan 39 meter en biedt u enorm veel privacy, ruimtelijk gevoel en diverse uitbreidingsmogelijkheden.
Met een bewoonbare oppervlakte van 350m2 voorziet deze woning u van een inkomhal met aansluitend bureel, vestiaire en toilet, een ruime eetplaats, een grote living, een aparte tv-kamer, een leefkeuken met apart ontbijthoek, een bijkeuken en een garage op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, 2 badkamers en een wasplaats. De tuin is voorzien van een groot terras en een zwembad. Inspraak in materiaalkeuze en indeling is mogelijk.
De mogelijkheid bestaat de villa ook niet gerenoveerd te kopen VP 1.100.000 euro.

Voor info of een bezoek bel Kenneth op 0472/71.81.71
Referentie:
4585677
Slaapkamers:
5
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
1505 m²
Bewoonbare oppervlakte:
350 m²

Energie certificaat

EPC score:
468 kWh/m²/jaar
468
EPC code:
2333492

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 2.200.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.