Praktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te ZelzatePraktische ééngezinswoning te Zelzate
Eengezinswoning - Te huur

€ 245.000

Praktische ééngezinswoning te Zelzate

Deze charmante woning in halfopen bebouwing is gunstig gelegen in de gekende deelgemeente De Katte, aan de rand van Zelzate-City.
Een goede verbinding met de R4 en E34, de bedrijven aan de Gentse Kanaalzone en de nabijheid van leuke buurtwinkels, scholen en openbaar vervoer maken deze locatie heel aantrekkelijk voor een jong gezin met kinderen.

De praktische indeling en beschikbare ruimte van de woning zijn opvallend : via de inkom en de mooie traphal kom je in de grote leef- & eetruimte met open haard en zicht op de veranda en achtertuin.
De ingerichte keuken is centraal gelegen in de woning met toegang tot de garage en een kleine bergruimte.
Aan de keuken is er ook een doorgang naar het gastentoilet, een grote praktische bijkeuken, de veranda en een super handige werkplaats.

Op het eerste verdiep zijn er de drie ruime en lichtrijke slaapkamers en de badkamer met een klassieke lavabo, zitbad met douche, en toilet.
Er is een vaste trap naar de grote zolderruimte, waar nog een extra kamer of hobbyruimte kan ingewerkt worden.

De binnengarage met specifieke plooideur situeert zich vooraan de woning; buiten is er ook parking plaats voor minstens twee personenwagens.
Aan de achterzijde is er een onderhoudsvriendelijk tuintje met graspartij, een buitenberging en een rechtstreekse toegang tot de werkplaats en de veranda.

De woning werd over de jaren deels gerenoveerd en goed onderhouden en is als het ware instapklaar; alle technieken functioneren naar behoren.

Interesse in deze mooie en ruime woning ; plan nu uw individueel bezoek op tel : 0495/28.85.25 of mail naar pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
4425563
Bouwjaar:
1963
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
269 m²
Bewoonbare oppervlakte:
165 m²
Oppervlakte tuin:
110 m²

Energie certificaat

EPC score:
424 kWh/m²/jaar
424
EPC code:
20210731-0002446921-RES-2

Stedenbouwkundige informatie

€ 245.000

Jouw makelaar

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.