Nieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse ArdennenNieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen
Huis - Te huur

€ 349.093

Nieuwbouwproject op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen

Aankoop aan 6% ipv 21% btw!

Een nieuwbouwproject van 18 woningen rijst op uit een voormalige textielsite in Oudenaarde. De eerste 4 nieuwbouwwoningen worden opgeleverd bij akte. 
Dit project voorziet halfopen en gesloten woningen, op wandelafstand van deelgemeente Eine en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en het centrum van Oudenaarde.

Woning C3 - gesloten bebouwing met garage:

Op het gelijkvloers van deze nieuwbouwwoning is een open keuken voorzien. De grote leefruimte geeft toegang tot uw eigen terras en tuin, alsook het gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een badkamer met bad, inloopdouche en wastafel, een berging en een apart toilet. Er is een vaste trap voorzien naar de zolder, waar er een mogelijkheid is tot het inrichten van 2 extra slaapkamers.

De woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van een oprit en inpandige garage, een volledig aangelegde en omheinde tuin met gegoten terrassen en tuinmuren. Deze Bijna Energie Neutrale (BEN) woning voldoet aan de laagste energienormen met een EPC-peil minder dan 27 en beschikt over 6 zonnepanelen. Een aangename temperatuur in de woning wordt via vloerverwarming en -verkoeling geregeld aan de hand van een warmtepomp.

Bent u ook benieuwd? Meer info of een afspraak? Bel Jan op 0475 58 00 38 of mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Bezoeken worden ingepland volgens de covid-19 maatregelen.

Referentie:
4317649
Bouwjaar:
2021
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
178 m²
Bewoonbare oppervlakte:
194 m²
Oppervlakte tuin:
35 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 349.093

Jouw makelaar

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.