LAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - BavegemLAATSTE Appartementen project De Graanmolen - Bavegem




Appartement - Te huur

€ 280.300

LAATSTE Appartementen project De Graanmolen - Bavegem

REEDS 80% VERKOCHT! Voor alle info en plannen www.degraanmolen.be
Verlaging van het BTW tarief van 21% naar 6%, maw. 15% korting op de constructie! Contacteer ons voor meer info!

Penthouse (90m2) met 2 SLPK en meerdere terrassen (28m2):

In het centrum van Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) lanceren we dit hedendaagse nieuwbouwproject. Idyllisch gelegen in het dorp, met vooraan zicht op de kerktoren en volledig in het groen met uitzicht op de Molenbeek.

Deze residentie omvat 10 moderne appartementen, 10 bovengrondse garages en 5 autostaanplaatsen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers, ruime terrassen, bergingen, badkamer met zowel bad als douche, …

Op het gelijkvloers zijn er 4 appartementen met grote tuinen en terrassen; op de eerste verdieping zijn er 4 appartementen met grote terrassen; op de tweede verdieping zijn er 2 penthouses met meerdere terrassen.

Kenmerkend zijn de grote glaspartijen, veel licht en een groene omgeving. Alle appartementen worden luxueus afgewerkt met duurzame materialen!

Mogelijkheid tot keuze materialen en afwerking (badkamer, keuken, vloeren, …)!

Thermische isolatie: S31 - Energieprestatie: E40 - Ventilatie systeem D met koeling - Videofonie - Groendak - …

Referentie:
4093660
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
118 m²
Bewoonbare oppervlakte:
92.12 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 280.300

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert