Unieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengstUnieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengst
Chalet - Te huur

€ 210.000

Unieke chalet op prachtig perceel met vaste huuropbrengst

Deze leuke en authentieke houten woonchalet is prachtig gelegen op een groot perceel en open vlakte van 6079 m2, midden het gekende natuur- & recreatiegebied De Drie Hoefijzers te Stekene, nabij de Nederlandse grens.

De chalet is heel praktisch ingedeeld :

De leefruimte met eetplaats is centraal gelegen en heeft met de grote raampartijen en het cosy buitenterras een uniek uitzicht op de prachtige tuin en de omliggende velden en bossen ; aansluitend is er een volledig ingerichte open keuken.
Samen met een aantal gasradiatoren zorgt een krachtige hout- & kolenkachel voor gezelligheid en sfeer en een aangename stralingswarmte in deze ruimtes.


De master-bedroom en gastenkamer hebben elk een volledige wand met handige inbouwkasten ; de badkamer is ingericht met een enkele lavabo, douche, toilet en bidet ; er is ook een aparte berging voorzien voor de wasmachine en droogkast. Enkele elektrische convectoren verwarmen de kamers bij, indien nodig.

Aan de voorzijde van de tuin is er de dubbele carport, en aan de overzijde van het perceel twee aparte houten garageboxen, die nu als opslag worden gebruikt.

De huidige eigenaar Ludwig wenst deze chalet nog voor jaren te huren van de nieuwe eigenaar ; dat zorgt voor een stabiel passief inkomen met een voorzien huurrendement van minstens 3% op jaarbasis.
De huur, samen met de jaarlijkse waardestijging op recreatiegronden maakt van deze chalet uw perfecte investering, inflatie- & coronaproef voor de toekomst !

Interesse in een bezoek , contacteer Pierre : 0495 28 85 25 of pierre@properties-makelaars.be
Referentie:
VK21041
Bouwjaar:
1969
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
6079 m²
Bewoonbare oppervlakte:
110 m²
Oppervlakte tuin:
5943 m²

Energie certificaat

EPC score:
331 kWh/m²/jaar
331
EPC code:
20210513-0002414949-RES-1

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
gebied voor verblijfsrecreatie
€ 210.000

Jouw makelaar

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.