Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!




Appartement - Te huur

€ 169.000

Verkocht op eerste bezoekdag aan vraagprijs!!

Meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Willem: 0474/693.556

Aangenaam en lichtrijk 1-slaapkamer appartement in Erpe-Mere. Gerenoveerd en energiezuinig (EPC 174), gelegen in een kleine residentie.
Dit appartement op de 2de verdieping beschikt over een inkomhal met aansluitend de lichtrijke eet- en leefruimte met open keuken. De eetplaats is voorzien van een praktische ingemaakte kast. Het gezellige terras is toegankelijk vanuit leef- en eetplaats en biedt u veel privacy.
Er is een nette, ruime badkamer met bad/douche combinatie, lavabomeubel en toilet, alsook aansluiting voor wasmachine/droogkast.

Zeer leuk en aangenaam appartement! In uitstekende staat, goed onderhouden en mooi geschilderd.
Ideaal voor eigen bewoning of als opbrengsteigendom!

Pluspunten:
- Aangenaam terras
- Lage gemeenschappelijke kosten
- Autostaanplaats inbegrepen!

Meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Willem: 0474/693.556
Referentie:
4315020
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
70 m²

Energie certificaat

EPC score:
174 kWh/m²/jaar
174
EPC code:
2389812

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 169.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert