Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!
Eengezinswoning - Te huur

€ 397.000

Verkocht op eerste bezoekdag boven de vraagprijs!!

Halfopenbebouwing gelegen in een rustig en groene omgeving in Wetteren, nabij het Warandepark. Ideaal met kleine kinderen toch heel centraal gelegen in Wetteren.
Deze ruime woning omvat een inkomhal met apart toilet en vestiaire, een ruime living met salon en eetplaats met veel lichtinval. Doorloop naar de ruime keuken en wasplaats met trap naar de kelderverdieping. Beiden grenzend aan het terras. De kelderverdieping is omgebouwd tot een extra ruimte, dressing, berging en washok die uitgeven op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met bad/douche, dubbele lavabo en toilet. De zolderverdieping is toegankelijk via een zoldertrap en is volledig ingericht als ontspanning en fitnessruimte.
Naast het ruime terras bevindt zich een leuke stadstuin met een nieuw bijgebouw dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Momenteel wordt het gebruikt als muziekruimte. Het is extra geïsoleerd en geluidswerend.

Bezoeken gebeuren volgens de geldende coronamaatregelen.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bezoek contacteer Kenneth via het nummer 0472/71.81.71
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
380 m²
Bewoonbare oppervlakte:
272 m²

Energie certificaat

EPC score:
222 kWh/m²/jaar
222
EPC code:
0000984197

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 397.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.