TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !




Huis - Te huur

€ 225.000

TWEE-WOONST : OPBRENGSTEIGENDOM MET HOOG RENDEMENT !


Twee-woonst te Lokeren : woning en instapklaar appartement onder één dak. 

Deze twee-woonst is uniek gelegen in de Molenstraat, net naast de gekende Broederschool, op wandelafstand van de Markt en het commerciële centrum van Lokeren en met een directe aansluiting tot de N47 ( Kon. Boudewijnlaan ).

De beide woon-units zijn voor het ogenblik verhuurd : het appartement werd recentelijk gerenoveerd en is instapklaar ; de woning is toe aan een beperkte renovatie met facelift. Tesamen goed voor een huurrendement van 3,5 tot 4,0% op jaarbasis ! 
Ook perfect bruikbaar als kangoeroewoning of zorgwoning.

1/ Het appartement (nr. 24 met 90m2 bew.opp - EPC 204 kWh/m2 jr) heeft een grote inkom met berging (voor fietsenstalling e.a.), een aparte gastentoilet, een grote leefruimte met ingerichte open keuken en met een direct zicht en toegang via een schuifraam tot het zonnige buitenterras. Via de leefruimte kan je naar de grote slaapkamer met badkamer en de twee aparte ruime bergingen met een extra open ruimte: deze kan creatief ingericht worden als 2de buitenterras met groenpartij. Eén berging kan eventueel heringericht worden als 2de slaapkamer. Het appartement heeft een CV-installatie op gas met een aantal design-radiatoren.

2/ De woning (nr.22 met 85m2 bew.opp - EPC 440 kWh/m2 jr ) heeft volgende indeling op het gelijkvloers : een aparte inkom, een ruime living met eetplaats, verwarmd met een typische vintage kachel, een moderne en volledig uitgeruste moderne keuken, een aparte berging, een badkamer met douchecel en een buitenkoer. Op de tweede verdieping is er een grote nachthal en zijn er twee ruime slaapkamers met buitenzicht.

Deze twee woon-entiteiten zijn een echte investeringsopportuniteit : het appartement beantwoordt aan de hedendaagse woonstandaarden en de woning kan gerenoveerd worden tot een gezellig stadshuisje met een mooie klassieke gevel.

Interesse in deze uitzonderlijke wooncombinatie ?

Plan je individueel en coronaproof bezoekmoment  : contacteer Pierre voor jouw afspraak op
tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
VK21004OB
Slaapkamers:
4
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
224 m²
Bewoonbare oppervlakte:
175 m²

Energie certificaat

EPC score:
204 kWh/m²/jaar
204
EPC code:
0002364730

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 225.000

Jouw makelaar