Heel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-VijveHeel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-Vijve




Villa - Te huur

€ 475.000

Heel goed gelegen villa te koop in St-Eloois-Vijve

Deze recente, verzorgde villa op een perceel van 593m2 is gelegen in een residentiële buurt te Sint-Eloois-Vijve (Waregem). De woning is perfect onderhouden en situeert zich in een rustige, doodlopende straat. Er is echter een zeer goede verbinding naar het centrum, de E17 alsook zijn er vele winkels in de nabijheid!

Deze charmante woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met toilet alsook een gelijkvloerse slaapkamer met badkamer. Zowel de ruime living als de leefkeuken met ontbijthoek hebben zicht op de tuin. Het is hier dan ook aangenaam vertoeven. Bijkomend is er een zeer praktische wasplaats met berging, een extra toilet en een grote vrijstaande garage.
Op de eerste verdieping is er een nachthal die uitgeeft op nog eens 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Er is eveneens de mogelijkheid om nog een extra vijfde kamer te creëren!
Rondom is er een mooie, volledig aangelegde tuin voorzien van een rustgevende vijver.

Contacteer Kenneth voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: 0472/71.81.71
Referentie:
VK21001
Bouwjaar:
1997
Slaapkamers:
4
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
593 m²
Bewoonbare oppervlakte:
249 m²
Oppervlakte tuin:
593 m²

Energie certificaat

EPC score:
145 kWh/m²/jaar
145
EPC code:
0002360956

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 475.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker