Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )




Eengezinswoning - Te huur

€ 339.000

Instapklare en ruime gezinswoning in Moerbeke-Waas ( IN OPTIE ! )

Deze mooie en moderne 3-gevel woning is voorzien van alle comfort, heel functioneel ingedeeld en gebouwd met kwaliteitsvolle materialen. Deze ideale gezinswoning is rustig gelegen op wandelafstand van het centrum van Moerbeke-Waas. 
De Moervaartvallei is vlakbij : bossen en velden met unieke vergezichten zijn er troef en via het Terwestbruggetje heb je een directe toegang tot de natuurgebieden van het Provinciaal Domein. Tevens is er ook de vlotte verbinding naar de R4 en de bedrijven aan de Gentse Kanaalzone.

De woning heeft volgende indeling : 
Op het gelijkvloers heb je de inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met aansluitend de ingerichte open keuken en een vlotte doorgang naar het buitenterras. Verder is er een binnengarage met kantelpoort en een extra technische berging. 
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, de nachthal, een aparte toilet en een ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.
De ruime zolder kan gebruikt worden als stockage-ruimte en is toegankelijk via een schuifladder. 
Vooraan de woning is er parkeerplaats voor twee personenwagens.

In de zuidwest georiënteerde en onderhoudsvriendelijke tuin is het zalig vertoeven !
Een absolute opportuniteit voor snelle beslissers ! Ben je klaar om te verhuizen ? 
Reserveer nu je bezoekmoment ! 
Voor meer info contacteer Pierre Mainil : 0495 28 85 25 of via email : pierre@properties-makelaars.be
Referentie:
VK20013
Bouwjaar:
2013
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
369.82 m²
Bewoonbare oppervlakte:
123.43 m²
Oppervlakte tuin:
283.82 m²

Energie certificaat

EPC score:
119.08 kWh/m²/jaar
119.08
EPC code:
44045-2010/0124/EP13247/A001/D01/SD005

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 339.000

Jouw makelaar