Open bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdichtOpen bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdicht




Huis - Te huur

€ 225.000

Open bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdicht

Open bebouwing in Hamme te koop wind-en waterdicht

Deze woning bevindt zich vlakbij grote invalswegen. Zo is deze gelegen aan Theet te Hamme. Deze weg vormt een onderdeel van de oude steenweg Sint-Niklaas – Dendermonde. Deze weg is echter zeer rustig en dankzij de fietspaden is het ook mogelijk om veilig met de fiets de omgeving te verkennen. De woning staat momenteel in ruwbouwfase en zal worden opgeleverd in oktober 2020.

De woning wordt voorzien in een moderne stijl met een gevelbekleding bestaande uit witte crepi en een bekleding in zwarte aluminium. Op het gelijkvloers bevinden zich naast een ruime inkomhal met aanpalende berging en toilet ook een zit- en eethoek met kookeiland. Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig met badkamer en apart toilet.

Deze woning kan zowel casco als afgewerkt worden verkocht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De vraagprijs is exclusief kosten

Referentie:
VK19067
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
336 m²
Bewoonbare oppervlakte:
158 m²

Stedenbouwkundige informatie

€ 225.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker