Open BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koopOpen BEN woning in Hamme te koop




Huis - Te huur

€ 337.000

Open BEN woning in Hamme te koop

Open BEN woning in Hamme te koop

Deze woning bevindt zich vlakbij grote invalswegen. Zo is deze gelegen aan Theet te Hamme. Deze weg vormt een onderdeel van de oude steenweg Sint-Niklaas – Dendermonde. Deze weg is echter zeer rustig en dankzij de fietspaden is het ook mogelijk om veilig met de fiets de omgeving te verkennen. De woning staat momenteel in ruwbouwfase en zal worden opgeleverd in oktober 2020. De woning maakt deel uit van een nieuwe verkaveling bij de Vijverstraat.

Een BEN-woning is een Bijna-EnergieNeutrale woning, wat dat de energie grotendeels afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen. Deze woning is dan ook voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp  voor water en lucht en zonnepanelen. Op die manier kan de woning bijna volledig in zijn eigen verbruik voorzien. BEN of “Bijna Energie Neutraal” is van overheidswege pas verplicht in 2021, maar deze woning voldoet nu al aan de toekomstige energienormen.

De woning wordt voorzien in een moderne stijl met een gevelbekleding bestaande uit witte crepi en een bekleding in zwarte aluminium. Op het gelijkvloers bevinden zich naast een ruime inkomhal met aanpalende berging en toilet ook een zit- en eethoek met kookeiland. Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig met badkamer en apart toilet.

In samenspraak met de koper wordt de woning volledig afgewerkt met luxueuze materialen in combinatie met de nieuwste technologieën qua hernieuwbare energie. Contacteer ons gerust en samen bespreken we de mogelijkheden.

Referentie:
VK19066
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
336 m²
Bewoonbare oppervlakte:
158 m²

Stedenbouwkundige informatie

€ 337.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker