Woning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te DestelbergenWoning met werkplaats en magazijn te Destelbergen




Bedrijfsgebouw - Te huur

€ 400.000

Woning met werkplaats en magazijn te Destelbergen

Grote woning met magazijnen en werkplaats, gunstig gelegen te Destelbergen.Ideaal voor wie wonen en werken wil combineren!

Het gelijkvloers vooraan heeft een ruime verkoopruimte met burelen. Achterliggend een grote magazijnruimte/werkplaats met gepolierde betonvloer die zowel vooraan als achteraan toegankelijk is via geautomatiseerde sectionaalpoorten, alles samen om en bij 400m2. Daarboven is er een zeer ruim appartement dat dient opgefrist te worden (+/-265m2). Achteraan nog een magazijn/opslagruimte van +/- 250m2 eveneens met gepolierde betonvloer, alsook een overkapping/carport (+/-100m2)

De vermelde prijs is een 'vanaf' prijs. Elk aannemelijk bod wordt in overweging genomen.

Meer info of een bezoek ter plaatse: contacteer Willem op 0474/693.556
Referentie:
VK19056B
Bewoonbare oppervlakte:
2695 m²

Energie certificaat

EPC score:
399 kWh/m²/jaar
399
EPC code:
20180422-0002050033-1

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 400.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert