Ruime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp NazarethRuime woning nabij dorp Nazareth




Huis - Te huur

€ 312.500

Ruime woning nabij dorp Nazareth

Deze te renoveren woning met handelsruimte en aangename tuin is ideaal als ruime woning (253m² vloeropp.) of voor wie wonen en werken wil combineren.

Het pand bestaat uit een handelsruimte van +- 50m² met aparte ingang. Hier werd jaren een kapsalon uitgebaat, maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Vooraan de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

De woning bestaat uit een ruime inkomhal, leefruimte, aparte keuken met aansluitend een veranda. Achter de keuken is er een berging met op de verdieping een mogelijkheid tot een extra kamer, bereikbaar met vaste trap. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo en toilet. De zolder zorgt voor extra bergruimte. Verder is er een inpandige garage met sectionale poort.

Het pand is gelegen op een perceel van 869m² en heeft een ruime tuin met westelijke oriëntatie, waar u vanaf de middag tot 's avonds laat kan genieten van de zon. Achteraan de tuin bevindt zich ook nog een ruime opslag- of werkplaats.

Een woning met veel potentieel mits de nodige renovatie!!

Voor meer informatie of een plaatsbezoek contacteer Willem via willem@properties-makelaars.be of 0474/693.556

Referentie:
VK19039C
Bouwjaar:
1958
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
869 m²
Bewoonbare oppervlakte:
253 m²

Energie certificaat

EPC score:
890 kWh/m²/jaar
890
EPC code:
20190408-0002149205-RES-1

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 312.500

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert