Prachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in MerelbekePrachtige Villa Te Koop in Merelbeke
Villa - Te huur

€ 470.000

Prachtige Villa Te Koop in Merelbeke

Deze villa heeft zijn charme door de jaren heen nog niet verloren, wie houdt van authenticiteit zal zeker verrast zijn door de staat van deze villa. Met een lichte opknapbeurt blaas je nieuw leven in deze woning. Vele troeven waaronder vlotte bereikbaarheid (E40, E17, R4) en bushalte lijn 42.
Een grote tuin achteraan en dubbele garage, kan dit voor u een nieuwe thuis worden.
Een rondleiding doorheen de villa brengt u door volgende ruimtes: Inkomhal met marmeren trap, ingebouwde vestiaire en toilet. Vervolgens loopt u naar de living met mooie haardmantel en eetkamer met zicht op de achtertuin. Vanuit de eetkamer kan je de keuken betreden. Deze is voorzien van een ingebouwde keuken gemaakt uit eik met een schoorsteendampkap in geslagen koper, ingebouwde oven, frigo, elektrische kookplaat, gootsteen en de nodige opbergkasten. Vervolgens is er toegang via de rechter deur tot een achterkeuken – washuis waar men de verwarmingsketel en douchecel heeft en die eveneens toegang verleent naar de tuin. Vanuit de keuken heb je links een deur die u via de gang naar de badkamer brengt. De badkamer heeft een ligbad (ingewerkt in de grond) met een wandmeubel met 2 lavabo’s en een toilet. Verder in de gang heeft men rechts toegang tot een verdiepte kelderberging (+- 1M onder vloerpas) of koele berging. Op het einde van de gang bevinden zich 2 mooie ruime slaapkamers.
In de inkomhal via de marmeren trap is er toegang naar de bovenverdieping waar men eerst op een traphal uitkomt en toegang geeft tot ruimtes die op heden dienstdoen als grote zolder, maar deze kan dan ook perfect worden omgetoverd naar 2 à 3 kamers naargelang de invulling.
Deze mooi onderhouden villa is gelegen op amper 5 km van het centrum van Merelbeke, langs de verbindingsweg van Dikkelvenne naar Merelbeke.
Laat u dan ook zeker eens verrassen en breng een bezoek aan deze prachtige villa!!
Voor meer info gelieve contact op te nemen met De Meyer Jürgen:
GSM: 0499/60.33.74 of e-mail: jurgen@properties-makelaars.be

Referentie:
VK19051
Bouwjaar:
1985
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1350 m²

Energie certificaat

EPC score:
445 kWh/m²/jaar
445

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 470.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.