Charmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in DeinzeCharmante te renoveren woning in Deinze




Huis - Te huur

€ 185.000

Charmante te renoveren woning in Deinze

Het gaat hier om een zeer degelijke woning met een logische indeling die een goede basis vormt voor een eenvoudige renovatie!

Deze charmante woning ligt op een boogscheut van het centrum van Deinze. Goed gelegen en zeer bereikbaar (dicht bij openbaar vervoer, treinstation, de markt van Deinze, etc...).

De woning beschikt over een ruime inkomhal die toegang geeft tot de leefruimtes en keuken. De leefruimtes beschikken over een mooie authentieke vloer. Mits het plaatsen van een groot raam heeft u een prachtig zicht op de achterliggende tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime en lichtrijke kamers. Op de derde verdieping is er een grote zolderruimte, toegankelijk met vaste trap, waar een magnifieke kamer kan gemaakt worden.

Groot pluspunt is de ZO-gerichte tuin!
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Willem: 0474/693.556 of willem@properties-makelaars.be
Referentie:
VK19045
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
275 m²
Bewoonbare oppervlakte:
110 m²

Energie certificaat

EPC score:
667 kWh/m²/jaar
667
EPC code:
20180830-0002086103-1

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 185.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert