Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!Charmante woning centrum Gent!
Huis - Te huur

€ 455.000

Charmante woning centrum Gent!

Deze woning is gelegen op een idyllische locatie binnen de historische stadskern van Gent. De straat is een rustpunt in het midden van de stad en geeft u zicht op prachtige panden en groen.

De historische gevel herbergt een charmante en lichtrijke woning. Op het gelijkvloers komen we binnen in de inkomhal waar ook een gastentoilet aanwezig is. Er is een open keuken en een aangename leefruimte met veel natuurlijk licht komende van een lichtstraat in het dak. Er is eveneens een droge kelder.
De mooie houten trap leidt ons naar de eerste verdieping waar een eerste ruime slaapkamer is met aansluitend badkamer, alsook een aangenaam ZW-gericht terras! Op de tweede verdieping is er een ruime kamer die desgewenst nog kan opgedeeld worden.

Een zeer tof en centraal gelegen pand in het historisch centrum, nabij het Baudelopark. Mits wat liefde en opfriswerk de ideale thuis!

Meer informatie of een bezoek? Contacteer Willem op 0474/693.556 of willem@properties-makelaars.be
Referentie:
VK19042
Bouwjaar:
1783
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
116 m²

Energie certificaat

EPC score:
355 kWh/m²/jaar
355
EPC code:
20111015-0000944878-00000002-4

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
O-peil:
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
€ 455.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.