Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"Schitterend appartement met zicht op natuurgebied  "Gentbrugse Meersen"




Appartement - Te huur

€ 255.000

Schitterend appartement met zicht op natuurgebied "Gentbrugse Meersen"

Schitterend gelegen nieuwbouwappartement aan de "Gentbrugse Meersen", de groene long van Gent met een oppervlakte van 240 ha.
Dit appartement bevindt zich in een Oase van groen aan de boorden van de Schelde en zijn Scheldedijk op amper 5 km van Gent Centrum.
Het appartement wordt opgeleverd medio 2020 en is momenteel in ruwbouwfase. Het appartement omvat inkomhal, toilet, berging, 1 slaapkamer, badkamer met inloopdouche, living met eetplaats en open keuken.
Het appartement is gelegen aan de achterzijde. De ruime tuin met terras garandeert u optimale rust en een uniek uitzicht op het privatief natuurgebied en de Scheldedijk.
Het centrum bereikt u makkelijk met de fiets via alternatieve groene routes, de oprit van E 17 is vlakbij.

Mogelijkheid tot aankoop van bovengrondse parkeerplaats (twv €15.000+BTW)!
Referentie:
VK19036
Bouwjaar:
2020
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
63 m²
Bewoonbare oppervlakte:
74 m²
Oppervlakte tuin:
53 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 255.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker