Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!




Villa - Te huur

€ 869.000

Prachtige nieuwbouwvilla met poolhouse en carport te koop Deinze-Astene!!!

Deze prachtige eigendom op 4613 m² ligt op de grens van Deinze met Nazareth en Sint-Martens-Latem. Ze bestaat uit een nieuwbouwvilla (casco), een poolhouse met binnenzwembad en carport voor 2 wagens.
De nieuwbouwvilla wordt water- en winddicht opgeleverd en kan nog worden afgewerkt volgens eigen smaak en keuze.
Het poolhouse is tot in de puntjes afgewerkt en bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkom met gastentoilet, slaapkamer, badkamer met ligbad en lavabo, living-eetkamer, keuken, aperitiefruimte met aansluitend het binnenzwembad met doucheruimte en toilet, alsook een ruime inpandige garage. Op de verdieping van het poolhouse is er een nachthal met toilet, een bureelruimte en 4 slaapkamers met elk hun aparte badkamer met lavabo en douche.
De carport staat vooraan op het domein ingeplant en biedt ruimte aan 2 wagens. Aansluitend aan de carport is er ook een tuinberging.

Overal dubbele beglazing en centrale verwarming op gas d.m.v. een hoogrendementsketel!

Goede bereikbaarheid E17 en invalswegen!!!
Referentie:
VK19004
Slaapkamers:
5
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
4613 m²

Energie certificaat

EPC score:
64 kWh/m²/jaar
64

Stedenbouwkundige informatie

Dagvaarding:
Nee
€ 869.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker