Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!




Buitengewoon Huis - Te huur

€ 4.250.000

Moderne nieuwbouwvilla met 180° zeezicht op één van de beste locaties in Marbella!

Deze verbluffende nieuwbouwvilla is gelegen op de Monte Halcones op een perceel van 2000m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 958m² inclusief terrassen of 821m² excl terrassen.
Hier geniet u van optimale privacy met een prachtig uitzicht op de lager gelegen vallei en de zee.

De woning is ingedeeld als volgt:
Ondergronds een ruime garage voor min. 4 wagens, ruimte voor een cinema en fitness met aanpalend toilet en douche, opslagruimte, wasplaats en voorraadkamer.

Op het gelijkvloers een inkom met vestiaire, gastentoilet en trappenhal. 1 slaapkamer met aansluitend badkamer. Kantoorruimte, eetkamer en keuken met aansluitend ontbijtterras aan de oostzijde.
Twee salonruimtes en een groot zuidgericht terras.

De trap of lift brengt u naar de 1e verdieping waar er nog eens 4 slaapkamers zijn (waarvan een voorzien is met de technologie van een panic room) met elk een eigen badkamer en dressing. Op een na alle kamers hebben een eigen terras.

Prachtig infinity pool met 180° zeezicht!!!

Voorzien van domotica, alarm,...

Plannen beschikbaar op verzoek.

Voor meer info contacteer Kenneth De Wannemaeker: 0472/71.81.71 of kenneth@properties-makelaars.be
Referentie:
VK
Slaapkamers:
5
Badkamers:
5
Grondoppervlakte:
2000 m²
Bewoonbare oppervlakte:
958 m²

Stedenbouwkundige informatie

Dagvaarding:
Nee
€ 4.250.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker