Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!




Buitengewoon Huis - Te huur

€ 1.630.000

Prachtige, tijdloze villa te koop in Deurle!

Contacteer Kenneth De Wannemaeker op 0472/71.81.71 of via kenneth@properties-makelaars.be

Deze totaal vernieuwde villa is gelegen in een prachtige residentiële omgeving in het "mooiste dorp van Vlaanderen", het pittoreske Deurle.

Bij het oprijden komt het statige pand u tegemoet. U wordt verwelkomd in de grote inkomhal waar u op het gelijkvloers wordt ontvangen in de lichtrijke woonkamer die rondom zicht heeft op de weidse, authentieke tuin. Er is een prachtig, eiken parket en een sfeervolle open haard. Aansluitend is er de volledig uitgeruste keuken die zicht verschaft op de woonkamer, zodat u contact houdt met uw gasten wanneer u aan het koken bent.

Er is op de gelijkvloerse verdieping tevens een grote bureauruimte en vergaderruimte met zicht op het groen, vanwaar het aangenaam werken is; alsook een eerste slaapkamer met eigen badkamer en dressing. Bijzonder praktisch zijn ook de grote berging, garage en kelder.

De prachtige marmeren trap leidt u naar de verdieping waar er 4 ruime slaapkamers zijn, met telkens aansluitend een eigen badkamer.

Vanop het grote, padouk houten terras geniet u voldoende privacy en heeft u een overzicht op de zuidgerichte tuin met tuinhuis.

Contacteer Kenneth De Wannemaeker op 0472/71.81.71 of via kenneth@properties-makelaars.be
Referentie:
VK18009
Slaapkamers:
5
Badkamers:
5
Grondoppervlakte:
2944 m²
Bewoonbare oppervlakte:
440 m²

Energie certificaat

EPC score:
309 kWh/m²/jaar
309
EPC code:
20130323-0001335456-00000008-7

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woonpark
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 1.630.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker