Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.




Uitzonderlijk Appartement - Te huur

€ 435.000

Ruim appartement op de rand van Gent, te St-Denijs-Westrem.

Een topper in zijn prijsklasse! Schitterend en heel ruim appartement met twee grote terrassen op een boogscheut van Gent te St-Denijs-Westrem.
Energiezuinig appartement: ondanks de Epc score D heeft dit appartement amper een verbruik van 187 euro/maand voor verwarming en elektriciteit samen.
U wenst een appartement te kopen, maar toch niet in te boeten qua ruimte? Dan is dit het ideale appartement voor u! Dit appartement heeft het allemaal: veel opbergruimte, ruime living, open keuken, 2 terrassen, kortom.. alles wat de meeste appartementen niet hebben. Dit heel praktisch appartement omvat een inkomhal met toilet en vestiaire; heel grote living van 6x7m met aansluitend terras; een open keuken met berging en aansluitend ontbijtterras; een aansluitende eetplaats met diverse ingemaakte kasten waarin een bureel en een 2de berging verborgen zitten; een nachthal met toilet en wasplaats; een kinderkamer met mogelijkheid tot douchekamer (momenteel in gebruik als ingemaakte kast); de master bedroom met grote badkamer (voorzien van bad, douche en dubbele lavabo) en een dressing.
Inclusief in deze prijs is het gebruik van 1 staanplaats op de parking van het gebouw, een privatieve kelder, gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal. Mogelijkheid tot het aankopen van een extra ondergrondse garage.
Vlotte bereikbaarheid doch is dit een heel rustige omgeving.
Voor info of bezoek bel Kenneth 0472/71 81 71
Referentie:
5587341
Bouwjaar:
1991
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
194 m²
Bewoonbare oppervlakte:
164 m²

Energie certificaat

EPC score:
377 kWh/m²/jaar
377
EPC code:
2980798

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 435.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker