Nieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum Ronse




Huis - Te huur

€ 308.500

Nieuwbouw centrum Ronse

Voor een bezoek of meer info contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Prachtig nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Ronse bestaande uit 12 woningen waarvan de helft verkocht is. Voor dit project is er veel aandacht besteed aan comfort, kwaliteit, optimalisatie van ruimtes en is er specifiek gekozen voor een hoevestijl. De gekozen stijl geeft de woningen karakter, charme en creëert het een gezellige sfeer, het voelt aan als thuiskomen!

Deze woning omvat op de gelijkvloers een inkomhal, gastentoilet, keuken en leefruimte. De eerste verdieping omvat een badkamer (voorzien van douche en toilet), 2 slaapkamers en een berging. De tuin is aangelegd en is voorzien van een terras en tuinberging. De plannen kunnen opgevraagd worden.

De woning wordt afgewerkt met een keuken, volledig sanitair, deuren, zonnepanelen (1600W), dit allemaal naar keuze en inclusief de verkoopprijs. De woning wordt tevens schilderklaar afgeleverd.

Verplicht mee aan te kopen staanplaats t.w.v. 7500 euro, mogelijkheid om extra staanplaats aan te kopen.

Prijzen zijn exclusief BTW en registratierechten
Referentie:
5575728
Bouwjaar:
2023
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
187 m²
Bewoonbare oppervlakte:
97 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
€ 308.500

Jouw makelaar