GERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGEGERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGE
Appartement - Te huur

€ 269.000

GERENOVEERD GELIJKVLOERS APPARTEMENT GENTBRUGGE

Contacteer Sebastian voor een bezoek of voor meer info op 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Super gerenoveerd hoekappartement gelegen op toplocatie in Gentbrugge op het gelijkvloers, in een rustige woonwijk. Zeer toegankelijk appartement en voorzien van alle comfort.

Tijdens de renovatie is er rekening gehouden met ruimte en comfort en zijn de ruimtes volledig geoptimaliseerd met voldoende inbouwkasten. De vele grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Eveneens is er ook vloerverwarming voorzien.

Het appartement omvat een open keuken met keukeneiland, lichtrijke leefruimte, één ruime slaapkamer met aansluitend een dressingruimte, een badkamer met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel, een technische ruimte/berging en een toilet.

De verkoop omvat nog twee extra bergingen

Gunstig EPC/Elektriciteit conform/centrale verwarming op gas/geen asbest
Referentie:
5518319
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
64 m²

Energie certificaat

EPC score:
120 kWh/m²/jaar
120
EPC code:
2976937
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 269.000

Jouw makelaar