Opbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum RonseOpbrengsteigendom met 3 appartementen centrum Ronse




Appartementsgebouw - Te huur

€ 420.000

Opbrengsteigendom met 3 appartementen centrum Ronse

Meer informatie of een bezoek inplannen? Bel 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Mooie vernieuwde opbrengsteigendom in het centrum van Ronse. Het station, de markt, winkels, horeca etc. zijn stapvoets bereikbaar.

Dit pand werd in 2018-2019 volledig aangepakt en gerenoveerd. Het pand is vergund als meergezinswoning voor drie appartementen, garage, twee terrassen en een stadstuin. De huurinkomsten bedragen 1980 euro per maand. Alle appartementen zijn verhuurd, huurcontracten zijn voorhanden, waarborgen zijn gestort op een aparte rekening. Huurprijzen zijn niet geïndexeerd, de huurinkomsten kunnen dus worden verhoogd.

De indeling van het gebouw is als volgt:
Gelijkvloers:
- Gemeenschappelijke inkomhal met brede trap, gemeenschappelijke berging met de meters (EGW) en een garage
- Een appartement (86m²) met twee slaapkamers, leefruimte, eethoek, keuken, badkamer, berging, kelder en stadstuin
Eerste verdieping
- Trappenhal
- Een appartement (107m²) met drie slaapkamers, leefruimte, eethoek, extra eethoek, keuken, badkamer, berging en terras
Tweede verdieping
- Trappenhal
- Dakappartement met twee slaapkamers, leefruimte, eethoek, keuken, badkamer, berging en terras
Slaapkamers:
7
Badkamers:
3
Grondoppervlakte:
160 m²
Bewoonbare oppervlakte:
269 m²
Oppervlakte tuin:
24 m²

Energie certificaat

EPC score:
193 kWh/m²/jaar
193
EPC code:
2489149

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 420.000

Jouw makelaar