Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!Vrijstaande woning in groene omgeving!




Huis - Te huur

€ 399.000

Vrijstaande woning in groene omgeving!

Meer informatie of een bezoek inplannen? Bel voor een afspraak: 0474/69.35.56

Te vernieuwen vrijstaande woning op rustige ligging nabij het kasteel van Lovendegem.
Deze ruime woning is zeer goed onderhouden en perfect bewoonbaar, doch dient opgefrist te worden om aan alle hedendaagse noden te voldoen.

We betreden de woning via een royale inkom met gastentoilet en toegang tot een bureauruimte en leefruimte. De grote leefruimte is zeer lichtrijk (grote ramen) en heeft een prachtige haard in marmer, alsook een parketvloer in prima staat. Aansluitend is er een veranda en een keuken. De gang, voorzien van ingemaakte kasten, leidt ons naar 2 slaapkamers en een badkamer.

Verrassend is dat de volledige woning onderkelderd is met een volwaardige kelderverdieping! Deze bestaat uit een dubbele garage, twee kamers of atelierruimtes, een wasplaats, diverse bergruimtes, toilet, etc. De tuin is eenvoudig en onderhoudsvriendelijk aangelegd en grenst aan het kasteeldomein.

Er is eveneens een grote zolderruimte over de volledige woning.

Meer informatie of een bezoek inplannen? Bel voor een afspraak: 0474/69.35.56

Referentie:
VK22050
Bouwjaar:
1975
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
700 m²
Bewoonbare oppervlakte:
368 m²

Energie certificaat

EPC score:
306 kWh/m²/jaar
306
EPC code:
268206

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 399.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert