INSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSEINSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSE




Villa - Te huur

€ 449.000

INSTAPKLARE VILLA met 4 SLK te RONSE

Deze ruime, goed onderhouden villa is gelegen in Ronse in een rustige en aangename wijk. De woning is recent voorzien van zonnepanelen en een verwarmingsinstallatie met condenserende ketel.

Deze villa staat op een ruim perceel met een wondermooie aangelegde tuin, oprit en voortuin, met sfeervolle hoekjes en kantjes, voorzien van drie zonnige terrassen en een gemetseld tuinhuis met serre.

De indeling van de villa is als volgt:
Via de voordeur komen we terecht in een ruime, lichtrijke inkomhal met gastentoilet en is er toegang naar de bureaukamer, leefruimte en keuken. Eens binnen in de leefruimte komen we terecht in een een ruime, lichtrijke, gezellige leefruimte en eetplaats met een ingebouwde gashaard. Via de leefruimte lopen we door naar de keuken die uitkijkt op de tuin en directe toegang heeft tot het zonnige terras via een schuifraam. Verder lopen we door naar het washok en de garage. Er is ook nog een ruime kelder die toegankelijk is via de keuken.

De eerste verdieping bereiken we via de trap in de inkomhal, daar vinden we drie ruime slaapkamers, badkamer met douche en hangtoilet, en een slaapkamer/bureaukamer terug.

Leuke weetjes over deze villa:
De villa is voorzien van een centrale stofzuiger, er is een regenput aanwezig van 10.000L, gescheiden rioleringsstelsel, voldoende vertrekbuizen in de tuin van en naar de woning.

Heeft u interesse en wenst u dit pand te bezoeken? Bel Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Bouwjaar:
1985
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1109 m²
Bewoonbare oppervlakte:
178 m²

Energie certificaat

EPC score:
151 kWh/m²/jaar
151
EPC code:
2646122

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 449.000

Jouw makelaar