Woning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossenWoning aan de rand van de Latemse bossen
Huis - Te huur

€ 599.500

Woning aan de rand van de Latemse bossen

Op wandelafstand van de latemse bossen en het pittoreske dorp van Deurle, een van de mooiste dorpen van Vlaanderen, is deze woning gelegen in een rustige, residentiële straat. Op een voor Latem/ Deurle moeilijk te vinden perceel van 700m2, zuidgericht, staat deze degelijke en zeer goed onderhouden woning. De woning omvat inkomhal met wc, living, ruime keuken, wasplaats en koele berging , nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer (bad en douche) en een ruime garage. Mooie lichtrijke tuin rondom.
regenwaterput en waterverzachter aanwezig. dak werd in 2003 vernieuwd met natuurleien (geen asbest ook niet in het onderdak).
Renovatieverplichting van toepassing.
Voor info of bezoek bel Kenneth op 0472/71 81 71
Referentie:
5992015
Bouwjaar:
1979
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
700 m²
Bewoonbare oppervlakte:
194 m²
Oppervlakte tuin:
700 m²

Energie certificaat

EPC score:
596 kWh/m²/jaar
596
EPC code:
3109461
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woonuitbreidingsgebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score:
A
P-score:
A
€ 599.500

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker