Prachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter EeckenPrachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter Eecken




Duplex - Te huur

€ 1.050

Prachtige duplex op uitstekende locatie te Park ter Eecken

Prachtig gelegen duplex appartement. Deze duplex beschikt over een tal van voordelen. De rustige en ontspannende ligging; zicht op het groen. Supermarkt naast het gebouw. Apotheek, lagere school, verscheidene soorten winkels en dergelijke in dezelfde straat. Met de fiets of te voet bent u 1 minuut verwijdert van het centrum van Eke.
De duplex op zich heeft op het gelijkvloers een heel ruime woonkamer met aansluitend terras. Een grote keuken met kwaliteitsvolle toestellen inbegrepen en een aansluitende berging. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers. Er bevindt zich ook een grote badkamer met ligbad en aparte douchecabine. 2 slaapkamers hebben op de bovenverdieping een aansluitend terras net zoals bij de woonkamer zongericht en uitkijkend op het groen ! In deze duplex zijn ook 2 aparte toiletten aanwezig.

Heel grote troef is de ondergrondse, aparte garage die bereikbaar is binnenin de duplex. Dit is een verplichte extra kost van 75 euro.

Daarnaast is er nog een, niet verplichte, mogelijkheid voor een extra staanplaats.
Extra gemeenschappelijke kosten van 75EUR/maand.

Voor meer informatie bel 0472 71 81 71 of james@properties-makelaars.be;
Website: https://www.properties-makelaars.be/huren
Referentie:
VH21012
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
130 m²

Energie certificaat

EPC score:
167 kWh/m²/jaar
167
EPC code:
2011011-0000941216-000000003-9

Stedenbouwkundige informatie

€ 1.050

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker