Lichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in GentLichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in Gent
Appartement - Te huur

€ 745

Lichtrijk tweeslaapkamerappartement te huur in Gent

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van verschillende invalswegen, maar tevens ligt het ook op een boogscheut van Gent centrum. In de omgeving zijn er ook het Park Bourgoyen Ossemeersen, het zwembad Rooigem, en een klimzaal te ontdekken.

Het tweeslaapkamerappartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw waarin 3 woonentiteiten gevestigd zijn. Vanuit een private inkomhal kan u het appartement via een traphal bereiken. Het appartement is recent gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen. Zo omvat het een nieuwe keuken met een groot aantal toestellen, waaronder een vaatwasmachine. Daarnaast werden ook de badkamer vernieuwd en is er een apart toilet voorzien. Het appartement bevat ook twee terrassen waarvan één gelegen aan een slaapkamer. Dit gezellig terras kijkt uit op twee monumentale bomen. De leefruimte is erg lichtrijk dankzij het grote raam aan de voorzijde. Zowel in de leefruimte als slaapkamers werd er een parketvloer voorzien. Desondanks het appartement aan een vrij drukke straat gelegen is, is er dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen weinig geluid te horen. Bij de huur van het appartement is ook een private berging op het kelderverdiep inbegrepen.

Verder is er nog de mogelijkheid om een autostaanplaats in de gelijksvloerse garage bij te huren aan 50 euro/maand.

De vaste kost bedraagt 25 euro.

Referentie:
VH19015
Bouwjaar:
1976
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
86 m²

Energie certificaat

EPC score:
150 kWh/m²/jaar
150
EPC code:
201409060001655570000000011

Stedenbouwkundige informatie

€ 745

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.