Unieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembadUnieke villa in Zelzate met binnenzwembad




Villa - Te huur

€ 749.000

Unieke villa in Zelzate met binnenzwembad

Deze riante eigendom is gelegen in de mooiste residentiële villawijk van Zelzate, in een oase van rust met sublieme vergezichten.
De villa wordt instapklaar aangeboden, duurzaam heringericht in '93 met de meest hoogwaardige materialen en ideaal voor vrij beroep of als kangoeroewoning. Ingepland op een prachtig zuidwest gericht perceel van 1714 m2 met een groot en verzorgd gazon, fleurige bloemen, vele sierstruiken en een levendige siervijver.

De ruime en statige inkomhal is het vertrekpunt in onze ontdekkingstocht van deze schitterende woning :

Op het gelijkvloers is er de grote gezellige leefruimte met gashaard en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, die uitkijken op het zonnige terras en mooie tuin.Een verrassend leuke hippe keuken, voorzien van alle moderne inbouwapparaten, een ontbijthoek met bijkeuken/vestiaire en gastentoilet.

Het binnenzwembad met mozaïkbetegeling en jacuzzi staan centraal in de fantastische aparte ontvangst- en welnessruimte met bar, Turks stoombad/sauna met douches, en een afzonderlijke gezellige TV-hoek.

De villa beschikt over drie grote afzonderlijke suites, waarvan de royale "master-bedroom" gelegen is op het gelijkvloers en naadloos aansluit op een luxueuse badkamer met bubbelbad. 

De twee andere woonsuites zijn gelegen op de eerste verdieping en hebben elk een ruime slaapkamer met extra leefruimte en een aparte ingerichte badkamer met ligbad.
Eén suite is tevens voorzien van een groot buitenterras met een subliem zicht op de velden.

De andere kamers (2) op de eerste verdieping worden nu gebruikt als bureau en/of bergruimtes.

In de  kelder is er een technische ruimte voor alle installaties en een bijkomende berging, nu ingericht als wasplaats.

Achteraan de woning is er een inpandige garage voor 2 personenwagens en een grote buitenparking. 
Een praktisch tuinhuis herbergt alle tuinmeubelen en -materieel. 

Dit mooi landhuis met het typische rieten dak is een echte unieke opportuniteit op deze specifieke locatie.

Interesse ? Contacteer Pierre op tel : 0495 28 85 25 of email : pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
4251141
Bouwjaar:
1968
Slaapkamers:
5
Badkamers:
4
Grondoppervlakte:
1714 m²
Bewoonbare oppervlakte:
496 m²
Oppervlakte tuin:
1251 m²

Energie certificaat

EPC score:
202 kWh/m²/jaar
202
EPC code:
20210514-0002415389-RES-1

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
€ 749.000

Jouw makelaar