Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!




Huis - Te huur

€ 359.999

Mooie villa in rustige omgeving te Deinze!

VERKOCHT! Mooie en charmante vrijstaande woning. Goede, rustige en groene omgeving!
Deze woning is zeer degelijk gebouwd en perfect onderhouden. Dak en muren zijn geïsoleerd, houten schrijnwerk met dubbel glas en centrale verwarming op mazout.

De woning is ingedeeld als volgt:
- Het gelijkvloers start met een grote inkomhal en gastentoilet. Er is een aangename living met houthaard, ruime eetplaats en een grote keuken met zicht op de tuin. De garage en bergplaats zijn ruim. Buiten kan er desgewenst een carport worden bijgeplaatst. In de veranda is het aangenaam zitten en er is een pelletkachel voor de frissere dagen. De tuin werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd (kunstgras) met 2 tuinhuizen waarvan 1 kan dienst doen als "poolhouse" met overdekt terras. Er is eveneens een hottub en een koivijver.
- Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime kinderkamers (bed+kast+bureau mogelijk) + 1 grotere slaapkamer en een badkamer, alsook extra bergruimte.
- Op het dak liggen 10 zonnepanelen goed voor 3000KwH per jaar!

Kortom een zeer degelijke en goed onderhouden woning! Voor meer informatie of bezoek, contacteer Willem op 0474/693.556
Referentie:
VK20010
Bouwjaar:
1990
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
533 m²
Bewoonbare oppervlakte:
165 m²

Energie certificaat

EPC score:
268 kWh/m²/jaar
268
EPC code:
2055823

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 359.999

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert