Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.
Bungalow - Te huur

€ 269.900

Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth.

Landelijk gelegen halfopen bebouwing te koop in Nazareth met open zicht op natuurgebied en op de grens met Deurle en De Pinte.

 

Naast het charmante voorkomen van de bungalow heeft deze nog heel wat andere zaken te bieden. Zo is deze gelegen in een doodlopende straat en is ze omringd door agrarisch gebied. Rust en zicht op natuur zijn dus grote troeven van deze woning. De bungalow is instapklaar doch kan deze een opfrissing gebruiken. Echter biedt de woning heel wat mogelijkheden. De leefruimte geeft zicht op de groene omgeving en geeft ook toegang tot het terras en de tuin. In de leefruimte is ook een open keuken voorzien. Grenzend aan de leefruimte bevinden zich twee bergruimtes waarin een toegang is voorzien naar de kruipzolder. In de woning zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één toegang heeft tot de badkamer. Verder bevat de woning nog een apart toilet en een inkomhal. De woning wordt elektrisch verwarmd maar in de woonkamer is er ook nog een houtkachel voorzien.

De tuin wordt begrenst door een gracht en geeft uit op een privaat bos. Het groene karakter is zeker één van de grootste troeven van deze woning. Verder is er ook nog een tuinberging aanwezig die eventueel kan gebruikt worden als garage. Op de oprit zijn er ook reeds voldoende mogelijkheden om uw wagen te parkeren.

 

Indien u op zoek bent naar een landelijk gelegen woning maar toch in de nabijheid van verschillende invalswegen neem dan zeker contact met ons op.

Referentie:
VK19061
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
563 m²
Bewoonbare oppervlakte:
102 m²

Energie certificaat

EPC score:
616 kWh/m²/jaar
616
EPC code:
20150605-0001765288-1

Stedenbouwkundige informatie

€ 269.900

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker

 

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.